Hvorfor vælge Dansk FacadePuds?

Vi har fokus og ekspertise

Dansk FacadePuds er specialister i stærke pudstekniske løsninger, og vi vil være de bedste inden for vores felt – og det kræver stor fokus, netop derfor arbejder vi udelukkende med pudsarbejde og facadeisolering. Selvom størsteparten af vores medarbejdere er uddannede murere, overlader vi de større opgaver indenfor at lægge klinker, lægge mursten, sokler osv., til de almindelige murerfirmaer.

Der findes mange løsninger indenfor puds, – men ikke alle er lige rigtige, når det kommer til styrken. Pudsopbygningen skal tilpasses de forskellige situationer, for der er stor forskel på hvordan et hus skal pudses rigtigt. Ligger huset i et område, hvor der er skov og marker omkring, – ved havet hvor vejret kan være meget barsk, – ligger det i et meget fugtigt område, – ligger det ud til en stor vej med meget forurening? Scenarierne an være mange, og der skal tages hensyn til de forskellige parametre i alle tilfælde.

Ligeledes er det også nødvendigt at systemerne bliver brugt rigtigt, for selv den mindste detaljer kan betyde at pudsningen ikke får den ønskede styrke. En lille fejl som umiddelbart ser ubetydelig ud, kan på sigt udvikle sig til en større skade. Oftest kan skaden godt udbedres, men når man har valgt en netpudsning, skal man have større forventninger til styrken. En pudsning kan også højne husets arkitektoniske udtryk, faktisk er der rigtig mange løsninger og muligheder ved en pudsning, som kan bidrage til arkitektonisk forskønnelse – langt flere muligheder end de fleste er klar over. At tilføre huset æstetik og arkitektonisk forskønnelse kan også bidrage til, at værdien af huset øges.

Hos Dansk FacadePuds sikre vi altid at vores kunder, får den helt rigtige og unikke løsning tilpasset, hvor det funktionelle går hånd i hånd med det visuelle, således at du som kunde altid får mest værdi for pengene. Dansk FacadePuds står for kompromisløst kvalitet, hvor det visuelle forenes med det funktionelle.

- Dansk FacadePuds - IMG 1280 - Anmeldelser

Vi har kun glade og tilfredse kunder

!Håndteret processen meget professionelt

Vi har været utrolig glade for Peters indsats og udførelse af facaderenovering på vores udlejningshus.
Peter har håndteret processen professionelt og vejledt os til den bedste løsning.Håndværkerne har leveret præcision og grundigt udført et flot arbejde på et murværk som var medtaget og med store revner.

Huset står i dag med en flot og nutidig facade med respekt for husets historie.

Aysel & Jon, Saltum

!Venner og Naboer yderst positive

Vores hus fra sidst i 1930érne har fået net-pudset facaden, og vi har kun rosende ord til Dansk FacadePuds.

Når man står med et gammelt hus, og ikke selv er erfaren i renovering af husfacader, føltes det som at komme i sikker havn, da vi efter lang tids søgen på markedet, kom i kontakt med Peter fra Dansk FacadePuds.

Peter er klar i sin kommunikation, giver gerne gode professionelle råd, hvor han både har kundens ønsker og husets æstetik for øje.
Fra første til sidste kontakt med firmaet, har vi følt os i helt trygge hænder. Der var fra starten faste og klare aftaler, god planlægning, utrolig venlige og dygtige håndværkere, der kan deres fag. Alt sammen til en fornuftig pris.

Vi har ikke en finger at sætte på hele processen, nærmere tværtimod er vi overraskede over så hurtigt, effektivt og dybt professionelt hele forløbet med Dansk FacadePuds har været.

Nu står huset smukt med flotte lige kanter, pudset og malet. Venner, naboer og forbipasserende har kun positive kommentarer, når de ser vores hus har fået nyt liv.

Claus & Lene, Svendborg

Dansk Facadepuds havde de rigtige løsninger

Vores hus af betonelementer havde efterhånden fået for mange slags maling, og havemuren havde vi totalt opgivet. Peter fra Dansk Facadepuds havde de rigtige løsninger og dygtige, veltrænede folk.

Nu står huset knivskarpt med meget mere moderne udtryk, og havemuren er en daglig glæde!

- Dansk FacadePuds - Dan Ole Faaborg klippet e1511854483852 1 scaled - Anmeldelser

Ole & Inge, Grindsted

Fremragende service og byggeri

Vi købte i Maj 15 et gammelt hus og ville i den forbindelse gerne renovere vore facade. Efter flere tilbud, fik vi et tilbud fra Dansk FacadePuds, hvilket præcis matchede vores ønsker og var til en fornuftig pris.

Lige fra starten havde vi en god kontakt med Peter Grønning, som stod til rådighed for alle vores spørgsmål og flere gange var ude og tilse huset inden byggeriet gik igang. I denne proces følte vi virkelig at Dansk FacadePuds, havde en stor faglig stolthed og ikke gik på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet.

Under selve byggeriet blev vi indraget i alle beslutninger og håndværkerne arbejdede effektivt og udviste stor kompetence. Selvom Dansk FacadePuds har mange opgaver, følte vi på ingen tidspunkter at vi ikke blev prioriteret og Peter overså selv hele byggeriet og rettede, hvis han eller vi ikke var helt tilfredse.

Efter de var færdige, var ALT gammel facade og murestøv fjernet og huset og dets omgivelser stod helt skarpt. Peter kom selv og tjekkede det færdige resultat og der kom en facade pudser og rettede en lille ridse en anden (Fuge lægger) havde lavet.

Jeg kan på det varmeste anbefalde dette firma, sjældent har jeg mødt nogen der går så meget op i sit fag og sine kunder!

Det kan til sidst nævnes at vi efterfølgende har en del fra samme vej der spørger til firmaet og folk kommer ind i indkørslen for at se resultatet

- Dansk FacadePuds - Johanne Janus Vejgaard e1511349811464 scaled e1709729534960 - Anmeldelser

Johanne & Janus, Vejgaard

!Et blæret resultat!

Jeg allierede mig med Peter fra Dansk FacadePuds og hans fantastiske medarbejdere et år forinden facadearbejdet skulle udføres. Og det er jeg sgu rigtig glad for, – vi har fået det pæneste hus og det er blevet flottere end jeg nogensinde havde turde håbe på.

Jeg praler med vores fine facader på min arbejdsplads og folk stopper op ude på vejen, imponeret af det flotte håndværk. Vi har taget de rigtige valg i fællesskab med Dansk FacadePuds og deres dygtige medarbejdere.

Til ALLE der påtænker at få pudset deres hus, kan jeg kun anbefale Dansk FacadePuds… Så er i 100% sikker på at få mere end hvad I har drømt om.

- Dansk FacadePuds - 20170406 110828 1 e1709729596326 - Anmeldelser

Randi & Bo Aaes, Bredebro

Anbefaling af Dansk Facade Puds!

Vi kan kun give vores største anbefaling af Dansk Facade Puds!
Fra begyndelsen blev vi sat godt ind i selve teknikken og processen med at pudse huset op. Vi blev rådgivet til, hvad vi selv kunne gøre i forberedelse for at sikre det bedste resultat.
Peter kom desuden med mange gode forslag og eksempler på, hvordan struktur, teknik, materialer og farvevalg kunne bruges til fremhæve detaljerne på vores murermestervilla.

Vi er igennem hele processen blevet mødt med imødekommenhed, god kommunikation og en kærlighed for godt håndværk fra alle fra Dansk Facade Puds. Og vi står tilbage med et resultat pænere end vi kunne drømme om!

- Dansk FacadePuds - 20170824 090545 scaled e1709729653565 - Anmeldelser

Anne & Daniel, Vejle

Som et helt nyt hus

Vi har haft et godt samarbejde med Peter, fra DFP. Altid konstuktiv dialog.

Vi har fået et helt nyt hus, som er en nydelse at kigge på hver dag.
Vi har også fået mange komplimenter fra folk som har set vores hus. Det er jo heller ikke så ringe.

- Dansk FacadePuds - 20170704 140327 e1709729770282 - Anmeldelser

Lene & Henrik, Vrå

Vi følte os trygge under hele processen med Dansk FacadePuds

Vi valgte Dansk FacadePuds hos Peter, grundet hans faglige kompetencer og rådgivning omkring udførelse af arbejdet.
Vi følte os trygge under hele processen med Dansk FacadePuds.

Vi takker for et godt samarbejde og et flot resultat.

- Dansk FacadePuds - 20170902 124505 1 - Anmeldelser

Jonas Petersen, Nørresundby.

Vi var slet ikke i tvivl om at det var Dansk Facadepuds der skulle lave arbejdet

Da vi havde besluttet os for at få vores hus facaderenoveret, modtog vi forskellige tilbud. Da vi så tilbudet fra Dansk Facadepuds og havde haft et møde med Peter var vi slet ikke i tvivl om at det var ham der skulle lave arbejdet.
Allerede fra den første dag fik vi det indtryk at det var professionelle folk vi havde med at gøre. Hele forløbet ar været MEGET tilfredsstillende.
De ansatte har gjort et fantastisk of professionelt stykke arbejde. De har været søde og altid ryddet op inden de gik hjem hver aften.

Resultatet er er så flot at vi slet ikke kan forstå at det er vores hus.

Tak til Peter og hans medarbejdere.

- Dansk FacadePuds - Billede af Ebba og Kaj e1508138709178 scaled e1709729946643 - Anmeldelser

Ebba & Kaj, Aars

Jeg står nu med et fantastisk flot og harmonisk hus, der er så godt som vedligeholdelsesfrit

Jeg vil gerne gi’ Dansk FacadePuds min allerbedste anbefaling.
Her er lidt baggrundsoplysninger:

Allerede først på året 2017 beslutter jeg, at få gjort noget ved mit hus. Jer er ved at være godt træt af, at det bliver ved med at skalle af.
Jeg har hørt om netpuds, men kender ellers ikke noget til det.
Til gengæld har jeg hørt om ”3 Byggetilbud”, og derfor beskrev jeg min opgave til dem.
Jeg blev også kontaktet af tre forskellige firmaer, og valgte en ung murermester fra Hjallerup til opgaven. Desværre viste det sig, at han åbenbart ikke magtede opgaven. Efter flere måneders bøvl og frustration, efterlod han et påbegyndt arbejde, der slet ikke var iorden.

Mit store held er så, at det er Dansk FacadePuds jeg kontakter, efter at ha’ søgt lidt på nettet.
Peter kommer og kigger på opgaven, og jeg får et meget udførligt tilbud fra ham. Han har også givet særskilt tilbud på skiftning af sålbænke, fordi han mener at det vil klæde mit hus meget bedre, end dem jeg havde. Efter lidt betænkningstid vælger jeg, heldigvis, at følge hans råd.
Hvilket jeg, med rigtig godt resultat, har gjort gennem hele processen.

Jeg står nu med et fantastisk flot og harmonisk hus, der er så godt som vedligeholdelsesfrit.
I hvert fald de næste mange år.
Peters medarbejdere er simpelthen så dygtige. Man kan virkelig se, at de ved hvad de har med at gøre. De er venlige, arbejder hurtigt og effektivt, og så dækker de ned, rydder op og gør så fint rent efter sig.

Så jeg vælger at tro, at det er held i uheld, at jeg blev snydt af den første murer.
Jeg er i hvert fald meget taknemlig for det flotte resultat, og kan kun give Peter og hans medarbejdere mine allerbedste anbefalinger.

- Dansk FacadePuds - Eleane profil billede 1 - Anmeldelser

Eleane Nygaard, Aabybro

!Efter et problemfrit og effektivt pudsearbejde glæder vi os over det flotte resultat

Vores nybyggede hus skulle have facaden pudset. Men ikke alle murerfirmaer o.lign. ville påtage sig opgaven, idet vores hus var bygget af ”flamingo” klodser (Isobyg). Blandt dem der ville, valgte vi ”Dansk Facadepuds”. De vigtigste grunde for dette var firmaets erfaring med at pudse på dette materiale, en grundig beskrivelse af materialer og arbejdsgang, en garanti for hurtig og perfekt arbejde og naturligvis også en konkurrencedygtig pris.

Efter et problemfrit og effektivt pudsearbejde glæder vi os over det flotte resultat. Alle facader, vinduesåbninger, hjørner og sokler står velpudsede og tilmed malet i selvvalgte farver.

Som bygherrer kan vi kun anbefale at ringe til Peter fra ”Dansk Facadepuds” og få et godt tilbud.

- Dansk FacadePuds - xKundeudtalelse Anne Mette og Steen isobyg facadepuds farve 2.jpg.pagespeed.ic .IQysqx6pD5 e1709730115121 - Anmeldelser

Anne Mette & Steen

!Dansk FacadePuds så nogle løsninger, som vi ikke selv havde set

Vi er begge to meget glade for resultatet og det sikre valg det var, at vælge Dansk FacadePuds til at udføre facaderenoveringen af vores hus. Alt kørte efter planen og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Da vi tog beslutningen om at facaderne skulle sættes i stand én gang for alle, og kontaktede Dansk FacadePuds havde vi egentlig en idé om, at facaderne blot skulle se ud som de allerede gjorde, – men med en ny og stærk pudsning således at vi ikke fik revner i facaden fremover. – Men vi endte med et helt andet udseende, for Dansk FacadePuds så nogle løsninger, som vi slet ikke selv havde set. Ved relativ små ændringer fik vores hus et helt andet udtryk, og fik huset til at fremstå meget pænere en det oprindelige, og huset er nu blevet løftet op i en helt anden klasse.

Til daglig har vi flere små dagplejebørn, og var selvfølgelig lidt betænkelig ved, om de kunne udfører deres arbejde uden at det havde for stor indflydelse på børnenes dagligdag, – men håndværkerne tilpassede deres arbejde således, at når børnene stod ud i haven og fik deres middagslur, ja så lavede de “ikke støjende” arbejde, eller arbejde på den anden side af huset.

Hvis nogen skulle være i tvivl om hvem de skal vælge til at varetage facaderenoveringen – så følg Jeres intuition og benyt Dansk FacadePuds som vi gjorde, – så er I helt sikre på et godt resultat.

De varmeste anbefalinger herfra.

- Dansk FacadePuds - xKundeudtalelse Vibeke og Svend Ole facaderenovering farve 2.jpg.pagespeed.ic .np8kMmsP5s e1709730166920 - Anmeldelser

Vibeke & Svend Ole, Nørresundby

!Alle forventninger blev indløst

Jeg har en udlejningsejendom, som trængte til en facaderenovering og jeg kontaktede derfor tre forskellige firmaer for et tilbud, som alle lå tæt på hinanden – deriblandt Dansk FacadePuds.

Som udgangspunkt havde jeg den bedste fornemmelse af Dansk FacadePuds, og tog derfor en dialog med Peter, for at finde frem til den rette løsning med Dansk FacadePuds – og det viste sig, at være den helt rigtige beslutning.

Fra start til slut har der været styr på *alle* detaljer, løbende dialog
har sikret at der ikke opstod misforståelser på noget tidspunkt, og at det
hele forløb perfekt. Man kan se og konstatere, at Peter og hans
håndværkere er professionelle og meget ærekær omkring deres arbejde – og jeg tror det holder stik, når Peter siger, at han aldrig har efterlad en
utilfreds kunde.

- Dansk FacadePuds - xklaus 2.jpg.pagespeed.ic .nm4fxzLP 5 e1709730205181 - Anmeldelser

Klaus Elmkvist Eriksen, Hals

!Dygtige håndværkere der kan deres kram

Vi takker for et super godt samarbejde og et flot resultat. Alle aftaler blev overholdt, dygtige håndværkere der kan deres kram. Kan varmt anbefales.

- Dansk FacadePuds - xlaila og kim 2.jpg.pagespeed.ic .gVsOZU o0F e1709730248410 - Anmeldelser

Laila Larsen & Kim Simonsen, Aalestrup

!Vi havde længe ønsket at få renoveret facaden på vores hus fra 1909

Efter et par samtaler med Peter Grønning fra Dansk Facadepuds, var vi ikke i tvivl om, at det var dem der skulle udføre vores ”nye” netpudsede facade.

Få ord der efter vores bedste opfattelse beskriver forløbet er: ordholdende, punktlighed og godt udført arbejde.

Både ejer og de 2 murer i Dansk Facadepuds vi har haft kontakt med får 5 thumbs up herfra.

En fornøjelse og resultatet er weltklasse.

- Dansk FacadePuds - xanne anders peter ibsen 2.jpg.pagespeed.ic .E1RgZdUTll e1709730454625 - Anmeldelser

Anne & Anders-Peter Ibsen, Roskilde

!Det var det hele værd!

Trods stillads, mm. havde butikken åben og dagligdagen i butikken fungerede som normalt. – DET VAR DET HELE VÆRD

- Dansk FacadePuds - xudtalelse 7 2.jpg.pagespeed.ic .gQ6fopfBVY e1709730500331 - Anmeldelser

Hinrichsen Guld, Sølv, Ure & Optik, Aars

!I dag står vi med det smukkeste hus

Vi har fået vores facade renoveret af ‘Dansk FacadePuds’ og i dag står vi med det smukkeste hus. Vi blev fra første kontakt mødt af venlige og professionelle mennesker, alle vores ønsker og krav er blev mødt
med respekt og accept.

Selve udførelsen af murerarbejdet stod to murer for. De var diskrete, professionelle og, ikke mindst, meget venlige. Arbejdet gik stærkt og på intet tidspunkt var vi generet af larm eller rod fra håndværkerne!

Vi kan varmt anbefale andre at benytte ‘Dansk FacadePuds’ hvis i ønsker at møde et professionelt team der virkelig kan deres håndværk.

- Dansk FacadePuds - xanders og kristina reference 2.jpg.pagespeed.ic .YuY3yPdHMx e1709730540183 - Anmeldelser

Kristina & Anders, Gl. Assensvej 7, 5580 Nr. Aaby

!Vi er stadig målløse over, så flot facaden er blevet

Vi tog kontakt til Dansk FacadePuds og et par andre firmaer, der udfører facaderenovering, da vi havde besluttet at få vores nykøbte men ældre hus netpudset.

Huset var i tidernes morgen stænkpudset og repareret mange
steder på facaden, bl.a. i forbindelse med hulmursisolering, og facaden
fremstod mildest talt ujævn og hærget! Vi havde derfor en forventning om, at en netpudsning nok ville pynte på facaden – men om huset kunne blive decideret kønt, det tvivlede vi på!

Peter var, ligesom de andre firmaer, forbi for at inspicere huset. Som
håndværker skilte han sig ud fra de andre ved sin entusiasme og sikkerhed i forhold til det, som hans firma kunne levere, og ved at fremstå fuldstændig kompromisløs, når det handlede om kvalitet! Hvis vi valgte Dansk FacadePuds ville det færdige resultat tage huset op i en højere klasse, sagde han! Vi lyttede – og tænkte vores!

Da tilbuddet fra Dansk FacadePuds kom, skilte det sig på tilsvarende måde ud fra de andre ved at være meget grundigt og udførligt! Peter
understregede bl.a. i tilbuddet, at det ydre udtryk via firmaets arbejde
ville kunne komme helt i top, og at han kunne tilbyde de ubetinget bedste håndværkere på feltet. Ja, selvtilliden fejler ihvertfald ikke noget, blev vi enige om! – og valgte ham!

Selve arbejdsprocessen varede ca. 14 intensive dage. Vi oplevede stor,
faglig grundighed, fuldstændig i overensstemmelse med tilbuddet og det, vi var blevet lovet. Desuden oplevede vi et højt informationsniveau,
troværdighed i forhold til overholdelse af aftaler og et sjak, der knoklede
løs, løbende ryddede op efter sig, var høflige og så diskrete, som man nu
kan være, når man kravler rundt udenfor andre folks døre og vinduer tidligt og sent!

Og hvilket resultat! Vi er stadig målløse over, så flot facaden er blevet.
Også naboer og håndværkere kommenterer det flotte resultat, og nogen
fortæller historier om, hvordan de selv har forsøgt sig med andre firmaer
eller andre, billigere facadeløsninger med skuffende resultater.

Al vores tvivl må derfor siges at være gjort til skamme. Peter og alle I dygtige folk i Dansk FacadePuds: TAK for indsatsen! Godt arbejde! Vi vil anbefale jer til alle, vi kender!

- Dansk FacadePuds - Torben Johansen billede 2.jpg.pagespeed.ce .ZTZGzgyu57 e1709730582961 - Anmeldelser

Torben Johansen, Hjørring

!Tilpassede løsninger og lette at arbejde sammen med

Vores hus havde mange skader og revner i facaderne, og vi var trætte af at reparere de pudsede facader år efter år, – omvendt var det også en stor investering, som vi stod overfor, hvis det skulle laves rigtigt én gang for alle. Men Peter fra Dansk FacadePuds var god til at finde en stærk løsning, som var tilpasset vores behov og som vi var super glade for.

Samtidigt har Dansk FacadePuds været fantastisk lette at arbejde sammen med under hele processen og i alle henseender.

Med Dansk FacadePuds er du sikker på et godt resultat.

Gode anbefalinger herfra (o:

- Dansk FacadePuds - xudtalelse 10 2.jpg.pagespeed.ic .tthaSHMEev e1709730633598 - Anmeldelser

Karsten Nielsen, Nørhalne