Cases

Nørregade løkken

Nørregade løkken

Ved skoven 22

Kapelvej

Kapelvej

Rolighedsvej

Rolighedsvej

Lars dyrskytsvej

Gyldenlakvej

Halvrimmen Nordjylland

Nordtoften Aalborg

Flot hus i Hasseris Aalborg, med granit sokkelpuds.

Huset her stod i en ubehandlet vandskurring, udført i mørtel og cement samt betonpudset sokkel. Dansk FacadePuds har ført huset op i en helt anden arkitektonisk klasse, med en finstruktureret silikoneharpikspuds, kombineret med en flot vedligeholdelsesfri sokkel ud ført i ÆGTE granitpuds. Som det ses på billederne, så materialerne perfekt op ad hinanden

Et hus i Hjørring, helt ud over det sædvanlige

Huset har her, som man kan se, en fantastisk arkitektur ud over det sædvanlige. Men huset havde også problemfyldte facader, med løst puds, sprækker og revner og pudset på dårlige underlag. Det har medført vandindtrængen mange steder, som har forværret problemerne.

Dansk FacadePuds har slebet huset ned til fast og diffusionsåben grund, udført vandspærre puds på vandrette fremspring. Net pudset huset og afsluttet med en stærk silikoneharpiksmaling. Resultat taler for sig selv og beviser sit værd på både kort og lang sigt.

Fra det grimmeste hus i byen – til det flotteste

Huset her er fra Pandrup, hvor Dansk FacadePuds ApS har hjemme. Ejeren af huset gik hele vejen fra sokkel til rygning for at få et flot hus. Dansk FacadePuds har skiftet overliggere, forhøjet gesims, etableret nye sålbænke udført soklen hvorefter husets facader har fået en stærk og funktionel netpudsning. Bemærk at facaderne er en lille smule knækket, og og den flotte gesims er understreget ved at være helt hvid. Mange i byen har bemærket den flotte forandring, og er kommet med mange positive tilkendegivelser – og det er da også for alvor blevet flot ? !

Butiksfacade i bymiljø

En butiksfacade skal altid stå 100%, da det er en del af butikkens image udadtil.

Det gamle puds var medtaget og den blå farve var falmet.

Dansk FacadePuds har facaderenoveret butikkens ansigt udadtil, med en indfarvet blå puds som samtidig er malet. Arbejdet har foregået mens butikken har haft åbnet, og forløbet helt uden at genere kunderne og de ansatte.

Stærk facade i Støvring

Kunden havde med dette relative nybyggede hus, haft mange problemer med ødelagte facader. Det har været forsøgt vandskuret over flere omgange, men stadig problemer med udefrakommende fugt i facaden.

Dansk FacadePuds har slebet alle de dårlige materialer af facaden og lavet en netpudsning med en flot jævnkornet overflade, som samtidig har tilført huset æstetik.

Med den nye pudsning har kunden fået en god og stærk klimaskærm.

Algehæmmende løsning i Hjørring

Facaderne på huset her har igennem årene været udbedret med lapninger på lapninger, som efterhånden var blevet så omfattende at man ikke kunne få et pænt resultat.

Den grove struktur gjorde at algerne let kunne sætte sig i facaden.

Dansk FacadePuds har slebet facaderne ned til en jævn fast diffusionsåben bund, herefter er facaderne netarmeret. Og da huset er beliggenede nær høje træer har vi slutpudset facaderne med et mineralsk algehæmmende system.

Vidunderlig villa i Vejle

Stenene på denne murermestervilla var efterhånden blevet ødelagt, brændingen i overfladen var beskadiget og rigtig mange af stenene stod til udskiftning.

Kunden valgte at få huset netpudset og derved få etableret en klimaskærm som beskytter muren mod yderligere ødelæggelse.

Gesimserne er fremhævet let med en lysere hvid. ✓

Hyggeligt landhus i Vrå

… havde totalt ødelagte facader. Facaderne er netpudset og baghuset som ingen isolering havde, er facadeisoleret inden netpudsningen, ligeledes er der lavet et fremspring på soklen på baghuset. Der ved bliver det ensartet med hovedhuset.

Vi lader billederne tale for sig selv…

Yndigt hus i Aars

Dette hus er beliggende ved en større vej, som udsætter facaderne for meget snavs og rystelser fra den tunge trafik.

Huset er for mange år siden stænkpudset og gennem tiden blevet lappet en del, med det resultat at facaderne ikke længere var særlig flotte.

Facaderne er blevet slebet ned til fast og diffusionsåben grund hvorefter det er netarmeret og afslutningsvis pudset med en indfarvet og organisk slutpuds. Dekorationerne på huset er fremhævet let med en lysere hvid farve.

Flot vandskurring i Aabybro

Huset her var fint egnet til en vandskurring, da underlaget var i god stand. Ingen revner eller porøse overflader. Samtidig har huset et fint udhæng som beskytter facaderne mod fugt og frost.

Huset er vandskuret med en naturhvid vandskuringspuds med et højt indhold af kalk som gør overfladen mere fleksibel end de traditionelle pudstyder, som har et højt indhold af cement.

Huset er efterfølgende (efter 2 uger) malet med en stærk smudsafvisende silikoneharpiksmaling som samtidig er diffusionsåben.

Fantastisk flot villa i Støvring ⚡

Dette er en fantastisk flot villa var oprindeligt forsøgt vandskuret med mindre held.

En villa som denne fortjener en ordentlig løsning og det har den fået ved hjælp fra Dansk FacadePuds.

Nu står facaderne i mål med husets ellers så høje standard

Fra problemfyldte til problemfri facader i Jægerspris ✓

Facaderne blev mere og mere medtaget, det var hårdt ramt af alger og havde små revner i facaden.

Huset er netarmeret med en stærk grundpuds som sikrer mod revner fra rystelserne fra vejen. Herefter har facaderne fået en hydrofoberende slutpuds, som hæmmer forekomsten af alger.

Nu kan huset modstå rystelserne fra en stærkt trafikeret vej og skal yderst sjældent vedligeholdes. ✓

Flot ældre landejendom i Nibe!

Denne ejendom har en del år på bagen og deraf var brændingen ødelagt på mange af murstene og facaden var generelt meget skadet med revner.

Dansk FacadePuds har ilagt en del rustfrit stål hvorefter vi har givet facaden en stærk organisk puds.

Vi har bevaret den flotte traditionelle stil med felterne under vinduerne, i farver efter kundens ønske.

Vi synes selv at den nye løsning er flot, bedøm selv.

Ses ikke så tit – men her er en holdbar vandskuring ✓

Hyggelig lille hus beliggende i skovområde.

Som altid har vi brugt en naturhvid vandskuringspuds med et højere indhold af kalk, hvilket gør at overfladen bliver mere elastisk og derved undgår man afskalninger.

Slutteligt er facaderne malet med en silikoneharpiksmaling som giver en stærk overflade, derved står facaden stærkere end en typisk vandskuring.

Tilbage til fremtiden i Birkerød ➤

Denne flotte villa er blevet omdannet fra det traditionelle 70’er udseende til topmoderne villa.

Facaderne var udført i mørkbrændte sten som var typisk i 70’erne og overfladerne var meget uens og ujævn.

For at undgå at se omridset af murstenene efter endt pudsning er facaderne først for spartlet og udjævnet. Herefter er facaderne netarmeret og slutpudset med en algehæmmende mineralsk slutpuds.

Huset fremstår idag rigtig flot og tidsvarende.

Rosa farvede kalk/sandsten

Huset består af kløvet rosa farvede kalk/sand sten som er et meget ujævnt underlag at pudse på.

Facaderne er først for spartlet med en fiberforstærket grundpuds, herefter er de netarmeret og det afsluttende lag er udført i en naturhvid fibergrundpuds som blot er blot er blevet malet med en slidstærk silikoneharpiksmaling.

Silikoneharpiksmaling binder godt til pudsede underlag og har en meget slidstærk overflade og derved udsættes vedligeholdelses tidpunktet betragteligt.

Fra skrot til slot!

Facaderne var i en ekstrem dårlig tilstand efter mange års forskelligartede facadebehandlinger, som har været uhensigtsmæssigt.

For at opnå et godt resultat på dette projekt, blev huset sandblæst og fugerne genopfyldt. Herefter er huset blevet pudset med en fiber forstærket grundpuds, i lagt armeringsnet. Slutpudset er en 1mm organisk silikoneharpikspuds som sikrer en slidstærk overflade.

Udsmykningerne på huset er let fremhævet med en kridhvid silikoneharpiksmaling. Herefter står huset stærkt i mange mange år og skal kun vedligeholdes med maling hvert 10-12 år.

Prøv engang og se forskellen på balkonen!

Roskilde er blevet flottere ✓

Huset havde en trist og afskallet facade som absolut ikke tilførte huset nogen værdi. Huset blev slebet ned til fast og diffusionsåben grund, hvorefter det blev netpudset med en fiber forstærket grundpuds og slutteligt pudset med en indfarvet mineralsk slutpuds.

Huset fremstår nu æstetisk, stærk og smukt i mange år frem.

Fyn er fin i Nørre Aaby!

Kunden havde problemer med konstante afskalninger, forsaget af en dårlig løsning.

Dansk FacadePuds har slebet facaden ned til fast og diffusionsåben grund, herefter er facaden netpudset med sunde og stærke materialer.

Herudover har vi lavet nye sålbænke i stedet for de gamle utidssvarende rulleskifte og støbt en ny fire trins fortrappe. Resultatet taler for sig selv.

Prøv og se det nye udtryk huset har fået med de nye sålbænke!

Flot landejendom i Aalestrup

Facaderne her er afrenset til fast og diffusionsåben grund, herefter er det netpudset og slutteligt behandlet med hydrofoberende slutpuds. Den hydrofoberende slutpuds er algehæmmende og giver huset et stærkt ydre til at modstå det omskiftelige danske vejr i mange år frem.

Den indfarvede slutpuds tilfører facaden et æstetisk udseende og en hydrofoberende overflade som er algehæmmende… også om 10 år.

Smuk patricer villa i Mariager

Kunden havde problemer med afskalninger og uensartede facader.

Huset er slebet ned til fast og diffusionsåben grund hvorefter det er grundpuset og armeringsnet er ilagt. Herefter er huset pudset med en hydrofoberende slutpuds som sikre en flot og ensartet overflade samtidig med at den er algehæmmende.

– Billederne taler for sig selv.

Butiksfacade i Blokhus

Facade renoveret til at kunne modstå hårdt miljø.

Butiksfacaden her er først renset af til fast og diffusionsåben grund. Herefter er den netpudset med en stærk mineralsk fibergrundpuds. Overfladen er indfarvet organisk silikonepuds (diffusionsåben), som slutteligt er malet med silikoneharpiks maling.

Herefter står facaden stærkest muligt de næste mange år, på trods af det hårde vejr, som ofte opleves ved vestkysten.

Ønsker du også en stærk facaderenovering, så kontakt Dansk FacadePuds for en god løsning.

Facaderenovering med et HELT nyt udtryk

Huset her, som er beliggende med udsigt over den sydlige del af Aalborg, er totalt renoveret både ude og inde. Som det ses har husets ydre fået et helt nyt udseende, væk er den traditionelle 60’er stil og huset fremstår nu moderne og tidssvarende.

Kontakt Dansk FacadePuds, hvis du også ønsker en forandring af dit hus.

Fra rødt til gult i Svendborg

Huset her fik fjernet trægavlene (et levn fra 70’erne), slebet facaderne ned til fast og diffusionsåben grund. Herefter er det blevet netpudset og pudset med indfarvet gult slutpuds og til sidst malet med tilhørende systemfarve i guldokker.

Nu står huset flot og klart i farven i mange år.

Facadeisolering – Agri Nord

Agri Nord i Aars. Udført som underentreprenør for andet murerfirma. Partierne mellem vinduerne er isoleredt og pudset, og førstesalen er beklædt med plader, som efterfølgende er pudset.

Netpudsning – Tobakshus

Historisk tobakshus fra Aalborg, som er komplet facade-renoveret. Alt gammel puds er sandblæst af, og ny sund puds er lagt på facaden fra inderst til yderst.

Det sidste lag puds er indfarvet rødt og huset vil derfor stå klart i farven i længere tid.

Netpudsning – Ældre arbejderbolig

Ældre arbejderbolig, som har fået en stærk netpudsning, der sikrer huset imod afskalninger.

Gavlbeklædningen er fjernet, og der er pudset til kip, gesimsen er ført videre til kip. Det typiske rulleskifte, som er set lavet siden slutningen af 60’erne, er ændret til sålbænke med “funktionelle og flotte former”.

Netpudsning – Murermestervilla

Gammel muremestervilla, hvor en stor del af brændingen på facadestenene var forvitret, og derfor stod til udskiftning.

En netpudsning har her sikret et stærkt resultat for fremtiden og fremhæver æstetikken i huset.

Charmerende lille hus i Nørhalne har fået nye stærke facader

Huset fra slut 20’erne, havde mange problemer med afskalninger og ejeren ærgrede sig hver år over, at skulle lappe på facaden, – som alligevel aldrig blev helt pæn.

Han valgte derfor at få Dansk Facade udfører en stærk facaderenovering én gang for alle.

Samtidigt anbefalede Dansk FacadePuds at få ændret farven på huset, da det rent visuelt ville tilføre huset lidt “højde”, på et ellers meget lavt hus.

– Resultatet blev et flot og hyggeligt lille hus.

Hus i Birkerød – nu med et Sydeuropæisk touch

Huset her er bygget til over flere omgange, deraf har huset fået uensartede facader. – Gavlen mod vejen er af ældre dato og tilbygningen ind mod haven af nyere dato, ligeledes faldt sokkelpudset af forskellige steder.

Huset er netpudset over det hele, problemerne med soklen er udbedret med netpudset EPS. Til at følge faldet i terrænet, har vi lavet en nedtrapning af soklen på langsiderne.

Herefter er huset malet i en knække hvid farve – som sammen med det mørkebrune rækværk giver en varm glød og et lidt sydeuropæisk præg.

Hus i Gug ved Aalborg forandret fra typisk kedelig 70’er villa, til moderne eksklusiv villa

Den visuelle forandring på huset her er til at få øje på.

Huset er fra 70’erne, er gennemgribende renoveret både ude og inde, og et så flot hus med sådan en beliggenhed er svær at finde.

Udenfor er facaderne netpudset, og pudset med en indfarvet finpuds. Sålbænkene er ændret fra de gamle utidssvarende rulleskift, til mere funktionelle og tidssvarende former. Remmen var mørkeblå, og er blevet ændret til hvid får at gøre huset mere stilrent og få lide visuel højde på facaderne.

– Resultat er en total forandring , hvor resultatet taler helt for sig selv.

Hus i Pandrup fik forandret facadens udtryk radikalt

Dette hus er fra starten af 80’erne, udført med træ felter imellem vinduerne og med gennemgående rulleskift som sålbænke så sålbænkene var derfor meget dominerende på facaden. De mørkebrune mursten som gennem årene havde fået mange reparationer, bevirkede at facaden var en rodet sammensætning og gav huset et sammentrykket udseende.

Huset blev netpudset og slutteligt pudset med indfarvet mineralsk finpuds med algehæmmende effekt (uden brug af kemi).Træ felterne er lukket, sålbænkene er vendt og er nu kun under vinduerne, der er herefter en bedre sammenhæng i facadens udtryk, som giver et mere stilrent udseende.

Pudsning af ISOByg blokke på Ø’en Fur

Huset her er en nyopførsel på Ø’en Fur i Limfjorden. Huset er opført i blokke fra ISOByg, som oprindeligt er et Tysk bygge system fra producenten MAGU, med over 40 års erfaring i EPS blokke.

Her er det vigtigt at alle målene er udført korrekt, og man har indtænkt alle detaljerne – vi I Dansk FacadePuds har god kendskab til ISOByg blokkene og er derfor den helt rigtige sparringspartner, når det kommer til pudsning af ISOByg blokke.

Villa i Nørresundby

Kunden her var usikker på købet at huset, da der var meget store områder med løst puds og andre skader på facaden.

Kunden tog derfor kontakt til Dansk FacadePuds, for at høre om det kunne lade sig gøre at lave facaden forsvarligt, samt en fast pris på at udfører dette. – Herefter var der noget at forhandle huset ud fra.

Huset er netpudset og der er lavet en opdeling af sokkel og facade. Fugtophobningen er stoppet med vandspærrepuds og facaden pudset med en mineralsk finpuds. Sluttelig er facaderne malet i en meget let knækket hvid farve, som kunden selv har fundet frem til.

Det ses faktisk ikke at farven er knækket hvid, – kun hvis man holder noget helt hvidt op ad facaden, men giver en fantastisk flot glød ved solnedgang og solopgang.