Menu

Om Dansk FacadePuds

Om os

Dansk FacadePuds er specialiseret i facadepuds og facadeisolering. Alle vores medarbejdere er specialiseret i pudsarbejde, og blandt de dygtigste inden for deres felt.

Vi bestræber os altid på, at skabe de bedste resultater for vores kunder – for det er nemlig vores glade og tilfredse kunder, som danner grundlag for vores fælles virksomhed.

Dansk FacadePuds bruger kun de bedste materialer, og gennemtestede systemer for derved at sikre en sund, stærk og smuk løsning til vores kunder.

Alle kunder har deres forskellige bevæggrunde for at få nye facader, og derfor er vi helt klar over, at alle kunder skal have individuelle løsninger ud fra lige netop deres behov. Hos Dansk FacadePuds er du sikret den bedste løsning til lige netop dit behov – både visuelt og funktionelt.

Certificeret af Quick-mix

Dansk FacadePuds er certificeret fra den tyske stor producent Quick-mix, der er blandt de største og mest vidende producenter i verdenen. Dansk FacadePuds får løbende sparring, og den sidste nye viden direkte fra Quick.mix.

Se certificering her.

Dansk FacadePuds tilbyder bl.a.

Ring på 60 69 18 18, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et gratis konsulentbesøg. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Dansk FacadePuds – Din specialist i pudsetekniske løsninger

Gratis konsulentbesøg

Udfyld felterne og få et gratis konsulentbesøg, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.
    Din sikkerhed for højeste kvalitet

    Via vores medlemskab af Dansk Byggeri og Byg Garanti er du forsikret op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.