Fiberpudsning

Fiberpudsning/ pudsning af porebeton

Mange misforstår brugen af netpudsning – og tror fejlagtigt, at netpudsning er anvendelig på alle typer underlag. Netpudsning er en stærk løsning og kan bruges i mange henseender, men netpudsning er ikke altid den rette løsning til porebeton (også kaldet gasbeton).

Mørtel blandet med cement og netpudsning kan ikke arbejde sammen med porebeton – produkterne er for bastante og har en helt anden densitet i forhold til porebeton. Ved temperaturudsving vil materialerne samtidig modarbejde hinanden, og der er principielt mulighed for, at materialerne vil kunne løsne sig fra hinanden.

Derfor bruger Dansk FacadePuds ofte en let fiberpuds, som er udviklet til lette byggematerialer. Pudslaget vil blive lagt på i et tilpas lag tykkelse, som gør, at fiberpudsen samtidig vil kunne absorbere de små bevægelser, der er i væggen p.g.a. af temperaturudsving.

Pudset indeholder mineralske fibre, som i tør tilstand vil kunne ses – men når pudset er forarbejdet, vil fibrene ikke længere kunne ses. Der vil derimod fremkomme en flot jævn kornet overflade med et æstetisk udseende.

Pudset trækkes på over to arbejdsgange, enten med maskine eller i hånden. Dette er en proces, som kræver stort håndelag, da der er relativ kort forarbejdningstid – både med materialerne i sig selv, men også imellem hvert lag som påføres. Resultatet er til gengæld en stærk og funktionel løsning.

- Dansk FacadePuds - IMG 0287 - Fiberpudsning

Vi udfører også:

Ring i dag på 60 69 18 18, hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis besøg af en af vores konsulenter. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.