Vandskuring (filsning) giver en flot rustik overflade

Langtidsholdbar vandskuring i højeste kvalitet

Vandskuring er en dekorativ løsning, som giver huset et smukt, rustikt udseende. Det er ikke i sig selv en løsning, der styrker væggen eller løser problemer med udfaldende fuger – det skal betragtes som en dekorativ løsning.

Op igennem 90’erne og i starten af 00’erne vandskurede man ukritisk mange facader, uden at sikre sig underlagets beskaffenhed og materialerne, som blev brugt. Det var langt fra alle facader, som egnede sig til vandskuring, og der er efterfølgende set mange ærgerlige resultater til følge.

Ud over at kontrollere og sikre underlaget, bruger vi vandskuringsprodukter med et højere kalkindhold end de gængse produkter, der er på markedet. Det højere kalkindhold giver en større elasticitet i overfladen, og derved minimeres risikoen for afskalninger.

Vandskuringspudset er naturhvid, og vi slutter af med en stærk maling, som er med til at forsegle overfladen og giver facaden en smuk og klar farve. Malingen, som vi bruger, er samtidig diffusionsåben og har en smudsafvisende effekt, som giver en langtidsholdbar overflade.

- Dansk FacadePuds - Vandskuring hoej kvalitet - Vandskuring
- Dansk FacadePuds - Vandskuring solidt arbejde - Vandskuring

Faglig kompetent rådgivning

Dansk FacadePuds er behjælpelige med faglig kompetent rådgivning. Og vi sender gerne en af vores konsulenter ud på et gratis besøg hos dig, da det er vigtigt for os, at du får faglig kompetent rådgivning. Vi oplever ofte, at vores kunder ikke kender til den løsning, de helst vil have.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se, hvad vores kunder siger om os.

Din specialist i vandskuring/ filsning

Vi er din specialist i facadepudsning. Som kunde hos os får du professionel rådgivning og sparring, som sikrer dig den helt rigtige løsning.

Vi tilbyder alt inden for facader, bl.a.:

Ring nu på 60 69 18 18 for at få et gratis konsulentbesøg, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit hus.