Netpudsning – undgå revner og afskalninger

Netpuds - en langtidsholdbar løsning

Netpudsning er en stærk løsning, som oprindeligt var lavet til brug i jordskælvsramte områder. Metoden har været brugt i Tyskland i omkring 50 år, men har først vundet indpas her i Danmark de seneste år.

Indtil da har den danske murerbranche fortrinsvis brugt den traditionelle løsning med cement og mørtel til pudsning af facader, hvilket ofte har resulteret i revner og afskalninger i facaden.

Men efterhånden som danskerne er blevet opmærksomme på, at der findes en løsning, der gør at revner og afskalninger nu helt kan undgås, har netpudsning vundet mere og mere indpas herhjemme.

Derfor anbefaler vi folk at benytte netpudsning.

Med netpudsning får du en løsning der:

  • er velegnet til de fleste underlag.
  • holder i mange år frem.
  • kræver minimal vedligeholdelse.
  • er til at betale.
  • kan farves efter dine ønsker.


Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os og hør nærmere.

Ring i dag på telefon 60 69 18 18

- Dansk FacadePuds - netpuds - Netpudsning

Hvad er netpudsning?

Netpudsning er en nyere pudsningsmetode, hvor puds og mørtel bliver armeret med fibernet, hvilket resulterer i en stærk og langtidsholdbar løsning.

Modsat de gamle pudseteknikker sikrer netpudsning facaden mod afskalninger og revnedannelse i mange år frem.

Netop på grund af teknikkens robusthed er den særligt egnet til facader, der er meget nedslidte, hullede og krakelerede.

Foruden at være en holdbar og økonomisk renoveringsmetode, er teknikken utroligt fleksibel i sin anvendelse, og kan benyttes på en lang række materialer såsom pore- og gasbeton og gamle mursten.

Flot finish

En af netpudsningens karakteristika er den utroligt flotte finish der opnås ved teknikken. Benytter man sig af netpudsning kan man forvente at få en smuk Jævn facade, der kan farves i en lang række farver, fra koksgrå til skagengul og terracotta.

Det er dermed nemt at finde et udtryk, der passer til bygningens æstetiske udtryk og harmonerer flot med såvel arkitektur og omgivelser.

Vi udfører også:

Ring i dag på 60 69 18 18, hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis besøg af en af vores konsulenter. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Dansk FacadePuds – Din specialist i facadeisolering!